Historie

In 2000 zijn Paul en Ellen begonnen met het exploteren van een restaurant aan de Eibergsestraat,de Eetalage. Maar de ambitie van Paul lag echt bij het ijs maken. In 2005 deed zich de mogelijkheid voor om een pand te kopen aan de Blankenburgerstraat. Daar konden ze het restaurant exploteren en een ijssalon. Paul kon zich hier dus meer toeleggen op zijn grote passie: het bereiden van ijs. De passie van Paul heeft er toe geleid dat de IJssalon Paul Wilderink zijn deuren opende in 2005. Paul en Ellen kregen het hier steeds drukker mee, waardoor zij zich in 2009 volledig gingen richten op de IJssalon aan de Blankerburgerstraat 11. De eetalage werd verkocht. Paul kon zich nu volledig richten op het maken van ambachtelijk vers ijs. Dit doet hij met veel passie en liefde er dat blijkt wel uit zijn behaalde prijzen.
Paul maakt zijn ijs van verse boerenmelk. Geert Boksem is zijn leverancier voor de verse boerenmelk.
Bij de IJssalon Paul Wilderink streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zo natuurlijke mogelijk. De boerderij van Geert is gelegen in het buiten gebied van Haaksbergen en de leverroute is dus kort.
Daarom is de boerderij van Geert Boksem voor de IJssalon Paul Wilderink de beste keus als het gaat om de zuivel die de IJssalon als basis gebruikt bij het bereiden van het overheerlijke ijs.

_MG_1550